PAUSING PATTERNS® SHOP

Gift Vouchers
WORKSHOP VOUCHERS
Een origineel cadeau? De Atelier Billiet workshop vouchers! Te koop tijdens de workshops of via e-mail.
Deze zijn 365 dagen geldig en goed voor de Pausing Patterns® of  Aperitief Creatief workshops, voor een datum naar keuze, door de ontvanger nadien zelf te bepalen.

Duurtijd 1 uur: 15€ voor volwassenen of 10€ voor jongeren (t.e.m. 24jr)
Duurtijd 2 uur*: 30€ voor volwassenen of 20€ voor jongeren (t.e.m. 24jr)

* de bon van 30€ voor 2 uur mag ook voor 2x 1 uur gebruikt worden!

Indien gewenst stuur ik deze voucher op per post (gratis naar een adres in België of Nederland) of haal je hem op bij Atelier Billiet (op afspraak).

DE BEURTENKAART
Deze is geldig voor zowel Pausing Patterns® als Aperitief Creatief en is ingedeeld in 12 tijdsblokken van 1 uur. Duurt een workshop 1 uur dan gaat er 1 blokje van af, duurt een workshop 2 uur dan gaan er 2 blokjes van af.
De normale prijs is 15€ per uur. De kaart staat dus voor 12 uur workshopplezier. Je betaalt 150€ i.p.v. 180€ (2 uur gratis dus!).
De kaart is 365 dagen geldig. Bij inschrijving duidt je aan dat je al een beurtenkaart hebt en je ontvangt nadien de geüpdate digitale kaart per e-mail. Zo kan je op ieder moment volgen hoeveel beurten je nog hebt.
Te koop tijdens de workshops of via e-mail.


PENSELEN
Pausing Patterns® voorziet alle materialen volgens de workshop van de dag. Je hoeft dus niks mee te brengen. Maar vaak willen deelnemers thuis een patroon afwerken of oefenen op eigen tempo. 
Daarom stelden we 2 penselen sets samen die je kan aankopen. 

De penselen zijn van Duitse makelij en alleen verkrijgbaar in de professionele groothandel. Ze zijn gemaakt met Toray haar, een kunstvezel met zeer buigzame eigenschappen. Dit maakt de penselen geschikt voor alle inkten en verven op waterbasis zoals aquarel, gouache, ecoline, acrylinkten en verven, enz. 
De penselen hebben lange haren waardoor ze veel compound opnemen en je dus lang kan schilderen. De haren zijn licht goudbruin van kleur en de penseelstokken zwart.

Let wel, Toray haar is zeer zacht, dus voor acrylververs die dikke texturen willen minder geschikt.


  PENSELENSET  1  omvat 5 penselen aan 25€ incl. 21% BTW

1x plat penseel 3/8 (haren zijn 11mm breed x 24mm hoog)
1x rond penseel nr. 2
1x rond penseel nr. 6
1x rond penseel nr. 10
1x kattentong penseel nr. 6


Rond penseel met Toray haar
PENSELENSET  2 omvat 9 penselen aan 40€ incl. 21% BTW

1x plat penseel 3/8 (haren zijn 11mm breed x 24mm hoog)
1x rond penseel nr. 2
1x rond penseel nr. 4
1x rond penseel nr. 6
1x rond penseel nr. 8
1x rond penseel nr. 10
1x kattentong penseel nr. 6
1x kattentong penseel nr. 12
1x spalter nr. 20 (breed plat penseel voor grotere vlakken)


Bestellen?
Stuur een mailtje (margot@atelierbilliet.be) om een set voor jou te reserveren. We spreken dan af om de goederen te bekijken en de verkoop af te handelen.
Via het online inschrijvingsformulier voor de workshops kan je ook penselen bestellen (enkel afhalen). 

Kattentong penseel
Wat is een kattentong penseel?
De naam doet het vermoeden. Het is een plat penseel met afgeronde hoeken en ziet eruit als een kattentong. Het combineert de eigenschappen van een rond en een plat penseel. Dit penseel wordt door professionele patroonschilders vaak gebruikt om bloemblaadjes in te kleuren. Je trekt in één beweging een volle afgeronde vorm.

Wat is een spalter?
Een spalter is een breed plat penseel met een plat handvat i.p.v. een ronde penseelstok. De spalter wordt gebruikt om grotere vlakken in te kleuren.