Nieuw | PAUSING PATTERNS® SHOP

Gift Vouchers
GIFT VOUCHERS

Een origineel cadeau? De Atelier Billiet gift voucher! Te koop tijdens de workshops of via e-mail

Deze is 365 dagen geldig en is goed voor 1 sessie Pausing Patterns® of 1 sessie Aperitief Creatief, voor een datum naar keuze, door de ontvanger nadien zelf te bepalen.
Waarde: 30€ voor volwassenen of 20€ voor jongeren (t.e.m. 24jr).
Je kan uiteraard de waarde zelf bepalen, want de voucher kan ook gebruikt worden bij aankoop van andere producten uit het gamma van Atelier Billiet (bv de wenskaarten, penselen, keukenhanddoeken, behang,...). 

Indien gewenst stuur ik deze voucher op per post (gratis naar een adres in België of Nederland) of haal je hem op bij Atelier Billiet (op afspraak).


PENSELEN

Pausing Patterns® voorziet alle materialen volgens de workshop van de dag. Je hoeft dus niks mee te brengen. Maar vaak willen mensen thuis een patroon afwerken of oefenen op eigen tempo. De informatie over welke inkt of verf we gebruikten, en waar je die kan kopen, krijg je na afloop mee. Maar de penselen die blijven bij ons.
Daarom stelden we 2 penselen sets samen die je kan aankopen. 

De penselen zijn van Duitse makelij en alleen verkrijgbaar in de professionele groothandel. Ze zijn gemaakt met Toray haar, een kunstvezel met zeer buigzame eigenschappen. Dit maakt de penselen geschikt voor alle inkten en verven op waterbasis zoals aquarel, gouache, ecoline, acrylinkten en verven, enz. 
De penselen hebben lange haren waardoor ze veel compound opnemen en je dus lang kan schilderen. De haren zijn licht goudbruin van kleur en de penseelstokken zwart.

Let wel, Toray haar is zeer zacht, dus voor acrylververs die dikke texturen willen minder geschikt.


  SET 1  omvat 5 penselen aan 25€ incl. 21% BTW

1x plat penseel 3/8 (haren zijn 11mm breed x 24mm hoog)
1x rond penseel nr. 2
1x rond penseel nr. 6
1x rond penseel nr. 10
1x kattentong penseel nr. 6

Rond penseel met Toray haar
  SET 2   omvat 9 penselen aan 40€ incl. 21% BTW

1x plat penseel 3/8 (haren zijn 11mm breed x 24mm hoog)
1x rond penseel nr. 2
1x rond penseel nr. 4
1x rond penseel nr. 6
1x rond penseel nr. 8
1x rond penseel nr. 10
1x kattentong penseel nr. 6
1x kattentong penseel nr. 12
1x spalter nr. 20 (breed plat penseel voor grotere vlakken)


Bestellen?
Stuur een mailtje (margot@atelierbilliet.be) om een set voor jou te reserveren. We spreken dan af om de goederen te bekijken en de verkoop af te handelen.
Via het online inschrijvingsformulier voor de workshops kan je ook penselen bestellen (enkel afhalen). 

Kattentong penseel
Wat is een kattentong penseel?
De naam doet het vermoeden. Het is een plat penseel met afgeronde hoeken en ziet eruit als een kattentong. Het combineert de eigenschappen van een rond en een plat penseel. Dit penseel wordt door professionele patroonschilders vaak gebruikt om bloemblaadjes in te kleuren. Je trekt in één beweging een volle afgeronde vorm.

Wat is een spalter?
Een spalter is een breed plat penseel met een plat handvat i.p.v. een ronde penseelstok. De spalter wordt gebruikt om grotere vlakken in te kleuren.